Propolis tinctuur druppels

16.95

Propolis tinctuur druppels

Productomschrijving

PROPOLIS TINCTUUR KRACHTIGE BIO DRUPPELS

De favoriet van de imkers. 

Werking Propolis tinctuur

Propolis tinctuur – is een bekend en erkend traditioneel preparaat. Het bestaat uit pure propolis, opgelost in alcohol.
Geschikt voor inwendig en uitwendig gebruik.
Het ondersteunt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand tegen ziektes en virussen.
Dankzij de zuiverheid van onze Franse propolis in een optimale formule profiteert u maximaal van al haar heilzame eigenschappen, zonder compromis.
De propolis tinctuur van Propolia® wordt uw dagelijkse metgezel: als gorgeldrank of gemengd met honing voor de keel, gemengd in een warme drank of op een suikerklontje om winterkwaaltjes tegen te gaan, of rechtstreeks ter plekke toegediend… U zult het verschil merken!
Deze propolis tinctuur heeft een hoge concentratie (21%) van de zorgvuldig geselecteerde en gezuiverde Propolis voor 100% natuurlijke actie.
Zoekt u een propolis oplossing zonder alcohol? Bekijk dan onze Alcoholvrije propolis druppels.

Ingrediënten

Ingrediënten: 100% GEZUIVERD PROPOLIS EXTRACT
Oplosmiddelen van het extract: alcohol, water.
Glazen flesje van 30 ml inclusief pipet  – 4 pipetjes per dag gedurende 10 dagen

Voor wie?

Voor mensen die in het voor- of najaar willen profiteren van de weldadige eigenschappen van propolis.
* Vanwege alcohol is dit product niet geschikt voor zwangere vrouwen. Wilt u uw immuunsysteem een zetje geven kies dan voor Ultra Propolis poeder met honing.

Gebruiksaanwijzing en dosering Propolis tinctuur

Aanbevolen is om te starten met 10-15 druppels per dag, om dit af te bouwen naar 6-10 druppels per dag. Het best is om tweemaal daags de halve dosering in te nemen. Deze doseringen zijn voor volwassen mensen. Kinderen krijgen doorgaans hiervan de helft.

Deze druppels kunnen in de drinkyoghurt worden opgelost, of op een stukje brood gedruppeld worden om het in te nemen. Het kan ook wel rechtstreeks in de mond, maar houdt er wel rekening mee dat dit een sterke smaak heeft door de alcohol. Dankzij het pipet kunt u eenvoudig doseren.

Let op: Propolis kan vlekken op uw kleding maken bij uitwendig gebruik. Doe een verband om de behandelde plek.

Propolis tinctuur ervaringen

Bent u benieuwd naar propolis tinctuur ervaringen? Wij krijgen vaak positieve feedback van onze klanten over de Propolis tinctuur van Propolia®. Om zo transparant mogelijk te zijn over onze producten, hebben klanten de mogelijkheid om een review achter te laten. Door te klikken op ”klantbeoordelingen” bovenaan deze pagina, leest u diverse ervaringen met en reviews van propolis tinctuur. Benieuwd geworden naar dit product? We zijn benieuwd naar uw ervaringen!

Glow up! 

Schrijf je in en krijg toegang tot de verassende, nieuwe wereld van houvanhoning. Je krijgt meteen 10% korting op je eerste bestelling!