Kalmerende olie BIO

10.95

Kalmerende olie BIO

Productomschrijving

Kalmerende olie voor de rode huid

Insectenbeet en huidirritatie

De kalmerende olie werkt als een “brandweer” voor de huid. Een must bij alle kleine ongelukjes in en om het huis, rode plekken en insectenbeten!
Propolia® kalmerende olie helpt uw huid met zijn drievoudige werking: de Propolis-ontsmet, de Lavendel- kalmeert en Sint-Janskruid werkt als een ontstekingsremmer.

Een product uit vroegere tijden, dat in ons laboratorium op traditionele wijze wordt bereid – Uitzonderlijke doeltreffendheid en volledig organisch!

IngrediëntenPropolis, Biologisch Sint-Janskruid, Biologische Lavendel

100% natuurlijk – doelgerichte actie en getest onder dermatologische controle

Gebruiksaanwijzingen
Schudden voor gebruik. Spray op de te behandelen plek of bevochtig een wattenschijfje en dep zachtjes. Laat het inwerken.

Aanbevelingen
Niet gebruiken bij personen die allergisch zijn voor bijenproducten of bij vrouwen die zwanger zijn en bij kinderen jonger dan 6 jaar. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Voorkom het contact met de ogen en slijmvliezen evenals de kleding. Dit product is geen medicijn, gebruik in het geval van ernstige jeuk of andere huidproblemen dit product niet, raadpleeg een arts.

Glow up! 

Schrijf je in en krijg toegang tot de verassende, nieuwe wereld van houvanhoning. Je krijgt meteen 10% korting op je eerste bestelling!